Τοπικά

Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες από τη ΔΕΥΑ Τρικάλων

 

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων, σε μία προσπάθεια καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών για θέματα νερού, προχώρησε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας της και στον εμπλουτισμό της με νέο επικαιροποιημένο πληροφοριακό υλικό.

Η νέα ιστοσελίδα,www.deyat.gr, συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία όσον αφορά στη διαχείρισή της, μοντέρνα εικόνα, αλλά και εύχρηστη πλοήγηση για τους επισκέπτες.

Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Λογαριασμών αποτελεί ένα σημείο απρόσκοπτης 24ωρης πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση προσωποποιημένης πληροφόρησης.

Στους καταναλωτές που εγγράφονται, με την έκδοση κάθε νέου λογαριασμού, αποστέλλεται ειδοποιητήριο μήνυμα με e-mail και SMS το οποίο περιέχει τα στοιχεία του λογαριασμού, τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής καθώς και τον σύνδεσμο (link) για την άμεση προβολή του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει τον λογαριασμό του μέσω web-banking χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην καρτέλα λογαριασμών της διαδικτυακής πλατφόρμαςκαθώς και στο ειδοποιητήριο μήνυμα που λαμβάνει με e-mail και SMS.

 

 

 

Close