Επιχειρείν

Μια Τρικαλινή εταιρία κορυφαία στην Ευρώπη στο χώρο της διακόσμησης και των κατασκευών

Στις νέες και αρκετά ιδιόμορφες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον οικονομικό τομέα, και με τις τάσεις συρρίκνωσης  να εξακολουθούν να κυριαρχούν, η  Τρικαλινή εταιρία Loft παρουσιάζεται σαν μια από τις λίγες εναλλακτικές προτάσεις που πρόκειται να δώσουν ώθηση σε μια «ακίνητη» αγορά που ετοιμάζεται να αναπτυχθεί με νέους ρυθμούς. Η εταιρία Loft διαθέτει δύο καταστήματα- showroom  που εδρεύουν στην πόλη των Τρικάλων. (Β. Τσιτσάνη 51 και Κανούτα & Χατζηγάκη 12)

Η εταιρεία LOFT είναι κορυφαία στο χώρο της διακόσμησης και των κατασκευών γενικότερα, συνώνυμη με την υλοποίηση πολυτελών έργων σε όλη την Ευρώπη.Η κορυφαία εταιρεία η οποία πρροέρχεται αμιγώς από την Τρικαλινή εμπορική -κατασκευαστική αγορά  αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση και όχι μόνο με σημαντικές ευρωπαϊκές  συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη.http://www.loft.gr/ 

 «Στην συλλογή της βρίσκουμε χιλιάδες όμορφα αντικείμενα στα οποία ο καταναλωτής μπορεί  να επιλέξει ανάμεσα στις πιο επώνυμες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρίες επίπλων, φωτιστικών, χαλιών  και ειδών διακόσμησης.

Η LOFT DESIGN TEAM  με μεγάλη εμπειρία στο interior design έχει τη δυνατότητα να προτείνει εξειδικευμένες λύσεις και να προσαρμόσει τις επιθυμίες του καθενός στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου του με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του.

Έμπνευση…

Σχεδιάζει τον εσωτερικό ή/και τον εξωτερικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αφού πρώτα αναλύσει τις βαθύτερες προσδοκίες και ανάγκες σας.m7

ΣΧΕΔΙΟ

Αναπτύσσει σχέδια, σκαριφήματα και τρισδιάστατα μοντέλα για να οπτικοποιήσει την ιδέα της. Συζητά μαζί σας και καταλήγει στη λύση που ικανοποιεί περισσότερο τις προσδοκίες σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αναλαμβάνει το πλήρες έργο, διοικώντας και κατασκευάζοντάς το, με προσοχή και αφοσίωση, πάντοτε σε στενή συνεργασία μαζί σας. Έχει κατασκευάσει εδώ και 30 χρόνια ότι πιο πρωτοποριακό και σύγχρονο στο νομό Τρικάλων. 9

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της σκοπεύουν να συνεχίσουν να προσφέρουν  μεγάλη ποικιλία, ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές πάντα ενημερωμένοι για ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο χώρο του design always in fashion.Η ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών της, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης και δημιουργεί νέες πρωτοποριακές προτάσεις, με κύριο γνώμονα πάντα την προσιτή ποιότητα.

Close