Τοπικά

Με δυναμική προοπτική η υποψηφιότητα του Γιώργου Γεωργίου στα κοινά του δήμου Φαρκαδόνας

Είναι από τις υποψηφιότητες που αξίζουν ιδιαίτερη αναφορά καθώς η παρουσία του νεαρού αστυνομικού  στον Συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Φαρκαδόνας Ιωάννη Σακελλαρίου, όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητη αλλά αποτελεί και μια δυναμική εκπροσώπηση στο κοινωνικό και πολιτικό γίνεσθαι της περιοχής.

Με τόπο καταγωγής τα Τρίκαλα και με μεγάλο ενδιαφέρον για την περιφέρεια του δήμου Φαρκαδόνας  αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Ιωάννη Σακελλαρίου  για να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ », από εκτίμηση στο πρόσωπό του και για να βοηθήσει  στο έργο που συντελείται με στόχο ένα πιο σύγχρονο και ελκυστικό δήμο Φαρκαδόνας .

«Μια  πόλη είναι κυρίως οι άνθρωποί» της αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος συμπληρώνοντας….. «Ολόκληρος ο Δήμος η πόλη και τα χωριά  διαθέτουν πολύ ικανό ανθρώπινο δυναμικό, σε όλους τους τομείς . Με τη συνεργασία όλων, μπορεί να αναδειχτεί ο δήμος μας  σε πόλη του πολιτισμού, της δημιουργίας, της αξιοπρέπειας, της ποιότητας. Έχω την πίστη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.” Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του κ. Σακελλαρίου είναι ότι καλύτερο στην παρούσα κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος Φαρκαδόνας λόγω τριών χαρακτηριστικών που συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του».    Η προηγούμενη μεγάλη αυτοδιοικητική του εμπειρία, η άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας των κατοίκων του Δήμου μας καθώς και το όραμα το οποίο έχει για τον τόπο, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να μας βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και κείμενο

Close