Τοπικά

Μακαρόνι αντί για καλαμάκι πλαστικό στον καφέ από το Qastiro στο Καστράκι(pics trikalaidees)

Οι σύγχρονοι καταναλωτές κάνουν την επιλογή τους συνυπολογίζοντας μια σειρά παράγοντες που σχετίζονται με το τελικό προϊόν. Η τιμή δεν είναι παρά μόνο ο ένας από αυτούς.

Η ικανοποίηση των εργαζομένων που δουλεύουν για αυτό το προϊόν, η ποιότητά του, το αν αποτελεί μέρος δίκαιου και ηθικού εμπορίου, το αν επιβαρύνει το περιβάλλον για να παραχθεί, το αν μέρος των κερδών αποδίδεται σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, το πόσα χρήματα επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος, όλα αυτά αποτελούν εξόχως σημαντικά στοιχεία που επηρεάζουν την εικόνα των καταναλωτών για ένα προϊόν.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω μια καφετέρια στο Καστράκι που διακρίνεται για το εξαιρετικό περιβάλλον το ξεχωριστό ντιζάιν και φυσικά για την άψογη εξυπηρέτηση καθιέρωσε τα «πράσινα» καλαμάκια στον καφέ και γενικότερα στα όλα τα ροφήματα.Ο ευρηματικός ιδιοκτήτης σερβίρει τα ροφήματα με καλαμάκι οικολογικό που δεν είναι άλλο από μακαρόνι Νο 6

at

Close