Τρίκαλα

Κορωνοϊός: Μεγάλες ουρές σε τράπεζες στα Τρίκαλα – Δεν τηρούνται οι αποστάσεις(pics trikalaidees)

Μεγάλες ουρές και συνωστισμός επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε τραπεζικά καταστήματα των Τρικάλων  και της Καλαμπάκας

Ειδικότερα, μεγάλη ουρά -χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας- σημειώνεται σε τράπεζα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων όπως και στην Ασκληπιού αλλά και στην Πλατεία Κιτριλάκη.

Πλήθος κόσμου -μερικοί εκ των οποίων φορούν μάσκα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι- συνωστίζονται στο πεζοδρόμιο του καταστήματος, ενώ σε πολλά σημεία επικράτησε  και σχετική αναστάτωση αφού οι πολίτες φαίνεται ότι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν άμεσα

Από νωρίς το πρωί πλήθος πολιτών, κυρίως ηλικιωμένοι που δηλώνουν ότι «δεν έχουν εξοικειωθεί» με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, συνωστίζονται, προκειμένου να λάβουν συντάξεις ή να τακτοποιήσουν οφειλές. Πολλοί είναι εκείνοι που φορούν μάσκες και γάντια, όμως, υπάρχει πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Συμπολίτες μας από ευπαθείς ομάδες δήλωσαν ότι δεν έχουν κάρτα αυτόματων συναλλαγών, άλλοι είπαν ότι χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων και άλλοι ότι πρέπει να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις, καθώς είναι τέλος του μήνα.

Back to top button
Close
Close