Τρίκαλα

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΑΕΔ Τρικάλων

Τον ΟΑΕΔ Τρικάλων επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη κι από τα στελέχη Δημήτρη Μανώλη, Θανάση Μπουλογιώργο και Λάμπρο Παπαευθυμίου.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από την διοίκηση κι από τους εργαζόμενους στην τοπική δομή του Οργανισμού, σε σχέση με τον ρυθμό αποκλιμάκωσης της ανεργίας στο Νομό, αλλά και ως προς το έργο του ΟΑΕΔ και στα υπόλοιπα πεδία αρμοδιότητάς του.
Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τον Νομό Τρικάλων, η αποκλιμάκωση της ανεργίας ακολουθεί τους υψηλούς εθνικούς ρυθμούς, με το συνολικό ποσοστό των ανέργων να έχει μειωθεί αισθητά κάτω από το όριο των 9 χιλιάδων. Επίσης, σε ότι αφορά τους δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ, αλλά και τους οικιστές των εργατικών κατοικιών, όλοι τους έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση των δανείων τους, με το σύνολό τους να υπερβαίνει τις 2.200 οικογένειες. Τέλος, σε ότι αφορά την απορρόφηση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της απασχόλησης, ο Νομός Τρικάλων, όπως ενημερώθηκε το κλιμάκιο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα σε οκτώ Νομούς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.
Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την σημασία της προσφοράς του ΟΑΕΔ και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να επισκέπτεται σταθερά τα στελέχη και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό, αναγνωρίζοντας πλήρως το επιτυχημένο έργο τους όλα αυτά τα χρόνια.»

Back to top button
Close
Close