Τρίκαλα

Κατερίνα Τσίνα : Νέοι άνθρωποι και Τώρα μια νέα εποχή !

 Υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ «Ανάπτυξη Τώρα!»

Η Κατερίνα Τσίνα είναι μια νέα δυναμική γυναίκα της γενιάς της και φυσικά είναι από τις πολλά υποσχόμενες υποψηφιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος σ το δήμο Μετεώρων με το συνδυασμό ΄Aνάπτυξη Τώρα΄  αλλά και από τις πρώτες επιλογές στο ψηφοδέλτιο που συμμετέχει, άδραξε την ευκαιρία να προσφέρει στον τόπο που αγαπά και που στηρίζει ως επιχειρηματίας.

Έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, αλλά και ένα δυναμικό επαγγελματικό μέλλον , έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προσθέσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση το νόημα αλλά και το έργο που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Εξάλλου, από την επαφή της με τον επιχειρηματικό κόσμο, με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο γεμάτο προκλήσεις, έχει μάθει να διεκδικεί, να ελίσσεται και να καταφέρνει τους στόχους της.

Με καταγωγή από τη Φαλώρεια και  τη νηφαλιότητα  ενός  νέου επιχειρηματικού μυαλού, που βλέπει στο δήμο Μετεώρων ένα ανεξάντλητο πεδίο έμπνευσης, δημιουργικότητας και ανάπτυξης,  ζητά την εμπιστοσύνη τον συμπολιτών της και τη ψήφο της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να αρχίσει μια νέα εποχή , να ανοίξει ένα νέος δρόμος δυνατοτήτων για όλους Τώρα !

Back to top button
Close
Close