Επιχειρείν

Ιωάννινα :Σε λειτουργία ο πρώτος ξενώνας στο Νησί!

Ο πρώτος ξενώνας στο Νησί των Ιωαννίνων είναι γεγονός. Ο ξενώνας δεσπόζει στην πιο όμορφη και ήσυχη γειτονιά με θέα τα νερά της Παμβώτιδας και τα γραφικά ψαροκάικα.

Ονομάστηκε «LITTLE ISLAND Resort» και απευθύνεται σε τουρίστες που ονειρεύονται να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, με μια περιπετειώδη διαμονή σε ένα παραμυθένιο νησί, όλον τον χρόνο.

Το «Little Island», συνολικής έκτασης 110 τ.μ., διαθέτει

– ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, πλήρες Image result for LITTLE ISLAND Resort γιαννενα

και βιβλιοθήκη με δεκάδες τίτλους βιβλίων,

– δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια 2,20 μ x 2 μ,

που έχουν θέα στη Λίμνη,

– δύο lux μπάνια, το ένα με ιδιωτικό μπαλκόνι προς τη λίμνη,

– ένα σύγχρονο dressing room με τέσσερις ντουλάπες και μία παπουτσοθήκη

– και μία ευρύχωρη κουζίνα – τραπεζαρία με ιδιωτικό μπαλκόνι

και εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές.

Τους τοίχους στολίζουν ζωγραφικά έργα κορυφαίων καλλιτεχνών, ενώ την μοντέρνα επίπλωση πλαισιώνουν αρμονικά, αντίκες και ιστορικά κειμήλια και διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης για την ολιγοήμερη παραμονή του.Image result for LITTLE ISLAND Resort γιαννενα

Η ιδιαίτερη, παραδοσιακή σκεπή από πέτρα,  κατασκευασμένη με την αξεπέραστη ηπειρώτικη αρχιτεκτονική, εξασφαλίζει μία σταθερή θερμοκρασία στον χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ωστόσο, για τη διαμονή κατά τους χειμωνιάτικους μήνες, το «Little Island» διαθέτει και κεντρική θέρμανση.

Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη έχει γίνει  από τον διεθνούς φήμης εικαστικό καλλιτέχνη και ειδικό decorateur, Ηλία Μπουντούρη.

Στις βασικές παροχές περιλαμβάνεται μία περιήγηση στα αξιοθέατα του Νησιού

με τη βοήθεια ηλεκτρονικής ξενάγησης, όπως επίσης ο γύρος του Νησιού με πολυθέσια retro ποδήλατα, μα και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε εργαστήριο  προετοιμασίας και μπαλώματος διχτυών από έμπειρο ψαρά του Νησιού.

Το «LITTLE ISLAND Resort» λειτουργεί.

Και λειτουργεί με στόχο να ικανοποιήσει όσους αναζητούν ποιότητα, με στόχο να ικανοποιήσει όσους απαιτούν αξιόπιστες υπηρεσίες, προσδοκώντας έτσι να τονώσει την τοπική οικονομία  μα και να προάγει το Νησί σε έναν τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών.

Back to top button
Close
Close