Γάμος - Βάπτιση

Ιταλία: Άνδρας σε καραντίνα πήγε κρυφά στην ερωμένη… και κόλλησε κορωνοϊό!

Μια ιστορία από αυτές που λέμε «μη σου τύχει ποτέ» διαδραματίστηκε στην Ιταλία. Ένας άνδρας που έμενε σε κατ οίκον περιορισμό μαζί με τη γυναίκα του, φαίνεται ότι είχε αφήσει κάποιες ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την παράνομη ερωμένη του.

Έτσι ένα βράδυ προφασίστηκε ότι πάει στο φαρμακείο και αντί για αυτό με χίλιες προφυλάξεις σαν τον κλέφτη, βγήκε στους άδειους δρόμους και πήγε να επισκεφτεί την ερωμένη του στο σπίτι της.

Αφού έκαναν ότι έκαναν επέστρεψε σπίτι – είχε προνοήσει να αγοράσει και φάρμακα ερχόμενος- και όλα κυλούσαν μέλι γάλα. Ύστερα από λίγες ημέρες όμως ο άνδρας ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις.

Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και στις ερωτήσεις τους για το που πήγε και τι έκανε, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε ερωμένη την οποία είΧε επισκεφτεί και κόλλησε από εκείνη. Πράγματι και η ερωμένη του που εξετάστηκε αν και ασυμπτωματική βρέθηκε να είναι θετική στο ιό.

Τελικά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η daily mail, ο άνδρας έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και βρίσκεται σε πλήρη ανάρρωση αλλά βρίσκεται σε πλήρη πανικό και φοβάται μη τυχόν η γυναίκα του η οποία δεν έχει παρουσιάει σύμπτωμα, νοσήσει και το καταλάβει.

Close