Τοπικά

Θεαματική μείωση των τροχαίων και στα Τρίκαλα ……

Θεαματική μείωση των ατυχημάτων σε σχέση με τον Μάρτιο του περασμένου έτους Αν από μια δυσάρεστη κατάσταση δύναται να προκύψει και κάτι θετικό, αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει να κάνει και με τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στο νομό Τρικάλων  αυτή την περίοδο.
Αρχικά, το κλείσιμο των καταστημάτων και εν προκειμένω των μπαρ, άρα και η μη κατανάλωσης αλκοόλ και από την άλλη η ελεγχόμενη και δικαιολογημένη κυκλοφορία στους δρόμους, έριξαν θεαματικά το δείκτη των τροχαίων ατυχημάτων στο νομό.
Κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς συγκρίνοντας τα στατιστικά του περυσινού Μάρτη με τον φετινό, ο οποίος εκπνέει σε λίγους μήνες.«Η μείωση είναι θεαματική και νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Είναι βέβαια λογικό και επόμενο, αφού ο κόσμος δεν κυκλοφορεί και δεν καταναλώνει αλκοόλ.
Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να παραμένει στο σπίτι του και να μην μετακινείται χωρίς λόγο, ενώ γνωρίζει ότι τα συνεργεία της αστυνομίας θα προχωρήσουν σε βεβαιώσεις προστίμων εκεί όπου απαιτείται».

Close