Γάμος - Βάπτιση

Η Hailey Bieber ανέβασε φωτογραφίες με το νυφικό της από τον καθολικό γάμο της με τον Justin Bieber

Το ζευγάρι ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο, σαν άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό, αποφάσισαν να κάνουν έναν καθολικό γάμο. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Σεπτεμβρίου και η Hailey ανέβασε φωτογραφίες με στιγμιότυπα του γάμου τους. Το ζευγάρι αγκαλιά ποζάρει στον φακό και όσο κι αν θέλουμε να δούμε τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, το μόνο που παρατηρήσαμε ήταν το εντυπωσιακό νυφικό της Hailey.Related image

Από τις πρώτες εικόνες, κανείς σκέφτεται πόσο φανταστικό ήταν το φόρεμά της. Ο ταλαντούχος και καλός της φίλος, Virgil Abloh (του οίκου Off-White) ήταν ο άνθρωπος υπεύθυνος για το εκπληκτικό mermaid dress. Υπήρχαν όμως «καλά» και «κακά» στη γαμήλια εμφάνισή της. Σαν δύο παιδιά που έχουν «μεγαλώσει» μέσα από τα social media (η καριέρα του Justin ξεκίνησε όταν ο Usher είδε τα βίντεό που ανέβαζε στο YouTube), ήταν κάπως αναπόφευκτο να μην υπάρχει αυτό το στοιχείο και στον γάμο τους. Ακόμα και αν το νυφικό της Hailey, λοιπόν, σε γενικά πλαίσια,  ήταν παραδοσιακό, ως προς το design του, υπήρχε κάτι το λιγότερο παραδοσιακό στην εμφάνισή της: το πέπλο. Το φανταστικό-για-μια-φωτογραφία, «ιντερνετικό» πέπλο της.

 

Το όμορφο «παραδοσιακό» νυφικό

Ένα πανέμορφο φόρεμα με παρτούς ώμους, μακριά μανίκια στολισμένο με δαντέλα το οποίο αγκάλιαζε το σώμα και άνοιγε στο τελείωμα (aka mermaid dress ή πιο απλά «γοργονέ»), ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του φορέματος το οποίο μας έκανε να σκεφτούμε πόσο ταίριαζε στην Hailey. Από τη σιλουέτα μέχρι και το ύφασμα του φορέματος, το φόρεμα της αγκάλιαζε άψογα το κορμί της, ενώ μπορεί κανείς να πει ότι επρόκειτο για ένα «παραδοσιακό» φόρεμα. Ένα που δεν είχε κάποιο πρωτοποριακό design δηλαδή. Αυτό, μέχρι που είδαμε το πέπλο.

Το «‘Till death do us part» πέπλο

Να και οι ενστάσεις μας. Μια τόσο όμορφη στιγμή έπρεπε να μας την «χαλάσει» με ένα τόσο millennial (γιατί μόνο μια millennial θα μπορούσε να επιλέξει κάτι τέτοιο) πέπλο. Η Hailey Bieber συνόδευσε το πανέμορφο νυφικό της με, απ’ ότι αρχικά φαινόταν, εξίσου πανέμορφο νυφικό. Αυτό μέχρι που είδαμε ότι στο τελείωμά του ήταν τυπωμένη η φράση «‘Till death do us part» (=μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος). Αν και ένα εντυπωσιακό πέπλο (ήταν αρκετά μακρύ, κάτι που επιλέγουν αρκετές νύφες τον τελευταίο καιρό για την γαμήλια εμφάνισή τους), η φράση αυτή, σαν να μην «κόλλαγε» με το κλασικό ύφος του νυφικού. Ίσως να μας φάνηκε λίγο μελό, ίσως πολύ απλά το σύγχρονο ύφος της φράσης να μην συνάδει με το κλασικό ύφος του φορέματος.Related image

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας άρεσε η εμφάνισή της. Και με ένα σακί πατάτες να φορούσε, η Hailey Bieber πάλι όμορφη θα ήταν. Απλά, έχουμε τις εντάσεις μας.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Close