Τρίκαλα

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας είναι και φέτος γεγονός!

 

Για 16η χρονιά η μεγαλύτερη διοργάνωση της Θεσσαλίας φέρνει τις τάσεις στην αγορά. Από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου η καρδιά του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλίας χτυπάει στην Καρδίτσα.

Στην Έκθεση του 2017 130 επιχειρήσεις και  25.000 επισκέπτες έδωσαν το παρόν και επέλεξαν την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας για να ανανεώσουν τις εμπορικές τους συμφωνίες,  να αναπτύξουν νέες επαφές και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Για το 2018 ο στόχος είναι υψηλότερος, η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας να σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής στις Περιφερειακές Εκθέσεις και να αποτελέσει το εμπορικό γεγονός της Θεσσαλίας για όλες τις ηλικίες.

Η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας εμπλουτίζεται με νέες παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν ευρύ ηλικιακό κοινό και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.

Στην Έκθεση πραγματοποιούνται: Δωρεάν Σεμινάρια με ευρεία θεματολογία που αφορούν όλους , Εκδηλώσεις Μαγειρικής & Κεράσματα και από γνωστούς σεφ, Βραβεύσεις επιχειρηματιών  & συμμετοχών, Πολιτιστικές εκδηλώσεις , Τιμώμενη χώρα κλπ.

Η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας & τελεί με τη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Δήμου Καρδίτσας & της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος καθώς και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τριφίμων . Ανάδοχος της Έκθεσης είναι η Alfa Expo.

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στο www.karditsaexpo.gr , να μας ακολουθήσετε στο Facebook  Karditsa Expo ακόμη και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@karditsaexpo.gr

Είσοδος Ελεύθερη!

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές 17.00 -22.00

Σαββατοκύριακο 10.00-22.00

 

 

 

Back to top button
Close
Close