Τρίκαλα

Ζημιές στο οδόστρωμα από τους τόννους αλάτι στο οδικό δίκτυο Τρικάλων

Συγκεκριμένα, η εκτεταμένη ρίψη αλατιού επί σειρά ημερών για την αντιμετώπιση του παγετού προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην οδοποιία του Δήμου Τρικκαίων, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες πλέον να εξετάζουν τους τρόπους για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Σχετική εικόναΚάτι αντίστοιχο συνέβη και στους περιφερειακούς Δήμους του νομού, όπου κι εκεί η κατάσταση δεν θα χαρακτηριζόταν ως η καλύτερη, ειδικά στην περίπτωση ορεινών περιοχών, όπου η επέμβαση των μηχανημάτων και η ρήψη άλατος ήταν έντονη.

Οι συνέπειες πλέον είναι ορατές, τόσο στο εθνικό δίκτυο, όσο και στο εσωτερικό δίκτυο, μιας και το αλάτι σε συνδυασμό με την επέμβαση των μηχανημάτων έργου για την απομάκρυνση του χιονιού, δημιούργησαν φθορές στο οδόστρωμα, οι οποίες θα κληθούν να τις αποκαταστήσουν η Περιφέρεια και οι Δήμοι του νομού.

 

Όπως αναφέρουν παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών των τεσσάρων Δήμων του νομού μας, και δη των Τρικκαίων, των Μετεώρων, της Πύλης και της Φαρκαδόνας το αλάτι προκάλεσε ζημιές στην άσφαλτο, διότι δημιουργεί τρύπες. Ειδικά σε κομμάτια ασφάλτου που είναι παλιά ή δεν είναι καλά κολλημένα, οι τρύπες φαίνονται, γιατί φεύγουν ολόκληρα κομμάτια.Σχετική εικόνα

Back to top button
Close
Close