Επιχειρείν

Επιχειρείν : Στον κόσμο της πληροφορικής με τους Δημήτρη Μπουντούρη και Σταύρο Βυσανσιώτη.

Επιχειρείν στα Τρίκαλα

Γνωρίσαμε τους Πτυχιούχους μηχανικούς Πληροφορικής Δημήτρη Μπουντούρη και Σταύρο Βυσανσιώτη, σε ένα ραντεβού στο γραφείο τους, με την επωνυμία Incomso,στην οδό Στρ.Σαράφη 30. Η κουβέντα μας φυσικά στράφηκε στο μαγικό χώρο της πληροφορικής και κατά πόσο αυτή έχει μπει στις επιχειρήσεις και τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις για τις παροχές του νέου τους γραφείου παροχής ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής INCOMSO.

Οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις έχουν αναγκάσει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας τους, πόσο απαραίτητη κρίνεται σήμερα η χρήση της πληροφορικής;

Η Πληροφορική εξελίσσεται ραγδαία κατά τη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας.Η εφαρμογή των τεράστιων δυνατοτήτων της έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην εξέλιξη της εργασίας. Νέα επαγγέλματα δημιουργούνται, ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων. Βλέπουμε ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τομείς πληροφορικής από τους νέους επιχειρηματίες, όπως για παράδειγμα, στον τομέα της διαφήμισης και τον τομέα των εφαρμογών. Πλέον όλα γίνονται από έναν υπολογιστή, μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάντα από αυτόν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση  του κόστους αλλά και το χρόνου.

Στο νέο γραφείο παροχής ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής INCOMSO, τι παροχές μπορεί να βρει ο πελάτης;

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων (website) ,& ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), Προώθηση Ιστοσελίδων &SEO. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης επισκευές και αναβαθμίσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών &smartphone. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης &αυτοματισμού γραφείου όπως αναλώσιμα. Προγράμματα και διαχείριση Δικτύων.  Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών (κατασκευαστές , εταιρείες πληροφορικής, web designersκλπ).

-Παρέχετε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και στο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων και webdesign;

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού & κατασκευής ιστοσελίδων (website) ,ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.

Η διαφορά μας σε σχέση με άλλες εταιρείες είναι ότι δίνουμε βαρύτητα στο σχεδιασμό της κάθε επιχείρησης που θέλει να προωθήσει  τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, μέσα από ένα website σαν να ήταν η δική μας η επιχείρηση, γι’αυτό και αναπτύσσουμε δυναμικές ιστοσελίδες εστιάζοντας στο design και στη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του κάθε χρήστη.

H τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές αποτελούν αντικείμενο της εταιρίας σας;

Είμαστε χαρούμενοι γιατί μπορούμε να πούμε ότι το κύριο αντικείμενο για την ίδρυση της εταιρείας μας ήταν η αγάπη μας για τις επισκευές. Μέσα από αυτή την αγάπη και αφού είχαμε φτάσει στο σημείο να ανοίγουμε και να επισκευάζουμε ότι είχαμε στα χέρια μας, πλέον, το έχουμε εξελίξει και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι παρέχουμε λύσεις πληροφορικής όπως: επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών desktop/laptop, επισκευές iMac/macbook,εκτυπωτές, smartphone, iPhone, UPS, ανάκτηση αρχείων, NAS, μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας. Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης.

Σύμφωνα με την εμπειρία σας πόσο κερδίζει μια επιχείρηση όταν κάνει σωστή χρήση της πληροφορικής από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου;

Η κάθε επιχείρηση κερδίζει χρόνο και χρήμα άμεσα και έμμεσα όταν απευθύνετε σε επαγγελματίες του χώρου για την υποστήριξη της.Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις και εξειδικευμένες web εφαρμογές,ο πελάτης κερδίζει πολύτιμο χρόνο για να τον αξιοποιήσει για την επιχείρηση του και εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται.

-Τέλος, θα θέλαμε να μας πείτε την φιλοσοφία του νέου γραφείου ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής Incomso.

H φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι απλή και μπορούμε να εστιάσουμε σε λίγες μόλις λέξεις. Στο κόσμο της πληροφορικής τίποτα δεν υπάρχει χωρίς λόγο και πάντα τα όρια και οι δυσκολίες υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε. Και όπως έλεγε πάντα στο κλείσιμο κάθε ομιλίας του ο αγαπημένος μας εφευρέτης και ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της τεχνολογίας.. there is one more thing!

Προγράμματα – Επισκευές Αναβαθμίσεις Υπολογιστών
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Μπουντούρης κ. Δημήτριος,Πτυχιούχος Μηχανικών Πληροφορικής

Βυσανσιώτης κ. Σταύρος,Πτυχιούχος Μηχανικών Πληροφορικής

 

Back to top button
Close
Close