Idees Sports

Δημοσίευμα αναφέρει όμιλο στην Β Εθνική με Αίολο – Ικάρους και ταξίδια σε Ληξούρι-Λευκάδα-Χαλκίδα-Σχηματάρι

Όπως έχει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, η Β’ Εθνική για τη νέα σεζόν θα αποτελείται από τρεις ομίλους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα των ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Basket247, ο Α’ όμιλος θα έχει 18 ομάδες, ο Β’ 12 και ο Γ’ 14.

Ο μοναδικός όμιλος που θα έχει πολλά έξοδα είναι ο Β’, καθώς, οι μετακινήσεις είναι αρκετές, ενώ, στους άλλους δύο οι περισσότερες ομάδες είναι από την ίδια περιοχή, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Α’ όμιλος που θα είναι του νότου θα έχει τις εξής ομάδες: Αιγάλεω, Πρωτέα Βούλας, Εθνικό, ΟΦΗ, Μεγαρίδα, Παπάγου, Μανδραϊκό, Ελευσίνα, Πεντέλη, Μελίσσια, Ιωνικό ΝΦ, Δούκα, Π. Φάληρο, Ηλυσιακό, Κόρινθο, Ζωγράφου και ΦΕΑ.

Ο Β’ θα αποτελείται από τους: Αταλάντη, Σχηματάρι, Χαλκίδα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Αίολο Τρικάλων, Ικάρους Τρικάλων, Λευκάδα, Γιάννινα, Φάρσαλα, Γρεβενά και Ληξούρι.

Τέλος, ο όμιλος του Βορρά (Γ’) θα έχει τους: Κομοτηνή, Λεύκιππο Ξάνθης, Ίκαρους Σερρών, Πολύγυρο, Στρατώνι, Πευκοχώρι, Λαγκαδά, Γέφυρα, ΧΑΝΘ, Ευκαρπία, ΜΕΝΤ, Μακεδονικό, Μαχητές Πεύκων και Αία Ευόσμου.

Back to top button
Close
Close