Επιχειρείν

Δεκάδες Τρικαλινοί επαγγελματίες στην 14η HORECA (pics trikalaidees)

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου και της Μαζικής Εστίασης, η 14η HORECA άνοιξε  τις πύλες της …

Από σήμερα έως τις 11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, η Horeca θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η Horeca 2019, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές της, θα γίνει για ακόμα μία φορά, πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του τουρισμού και της μαζικής εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών EΕλλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς.

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Έχοντας και φέτος αυτό τον στόχο, διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων, θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events, όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece. Τέλος, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα.

Close