High LightsΓάμος - Βάπτιση

Γάμοι vs Koρονοιός : Τα ζευγάρια επιλέγουν Δημαρχείο και δεξιώσεις λίγων ατόμων με τα απαραίτητα μέτρα!

Δεξιώσεις γάμων με την απόσταση μεταξύ των τραπεζιών να την καθορίζει η… μεζούρα, αντισηπτικά στα τραπέζια ανάμεσα σε ποτά και φαγητά, κυλιόμενη προσέλευση στην πίστα για χορό, με γάντια, μαντήλια και την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας, αλλά και… live streaming για τους μεγαλύτερους σε ηλικία και όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες: Αυτή θα είναι η εικόνα στα γαμήλια πάρτι στην εποχή του κορωνοϊού, όπως λένε διοργανωτές γάμων και ιδιοκτήτες χώρων δεξιώσεων, οι οποίοι ετοιμάζονται και αυτοί για την επιστροφή στη δράση.

«Οι αλλαγές είναι πολλές και τόσο τα ζευγάρια όσο και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους γάμους αναζητούν τρόπους ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων και ταυτόχρονα να το γλεντήσουν», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοργανώτρια γάμων Φαίδρα Λιάκου.

«Η χοροθέτηση είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Οι δεξιώσεις γίνονται μικρότερες, τα ζευγάρια κάνουν εκ νέου επιλογή καλεσμένων και σβήνουν από τις λίστες τους αρκετούς από αυτούς, προστατεύοντας τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας», λέει η κ. Λιάκου. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν «κλείσει» και την υπηρεσία live streaming ώστε να βοηθήσουν γιαγιάδες και παππούδες να μείνουν στο σπίτι αλλά να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη δεξίωση των αγαπημένων τους προσώπων από την οθόνη τους.

Το τοπίο όμως, αλλάζει και στο φαγητό, αφού σύμφωνα με τη διοργανώτρια γάμων, στόχος είναι η αποφυγή της επιλογής του μπουφέ.

«Προσπαθούμε να είναι το κάθε τραπέζι σε οικογενειακή δομή και όχι να το μοιράζονται άγνωστοι μεταξύ τους, ενώ το ανώτατο όριο είναι τέσσερα άτομα ανά τραπέζι, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις του ενός τραπεζιού από το άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Λιάκου.

Προετοιμασία για τα νέα δεδομένα έχουν ήδη ξεκινήσει οι ιδιοκτήτες αιθουσών δεξιώσεων. Η Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, που διαθέτει υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων, επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως ήδη έχουν σχεδιάσει τις δεξιώσεις στη βάση των νέων συνθηκών που επιβάλλει ο κορωνοϊός, «παντρεύοντας» το γλέντι με την ασφάλεια.

«Στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, όπου βρίσκεται το κτήμα μας, υπήρχαν έτσι κι αλλιώς κάμερες και δίδονταν η δυνατότητα σε κάποιον να παρακολουθεί το μυστήριο από οθόνες και εκτός του ναού. Αυτήν την περίοδο ωστόσο, θα γίνει πιο εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας με δεδομένο ότι πρέπει να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό», δηλώνει η κ. Γεωργιάδου.

Αναφέρει ακόμη ότι από τους επαγγελματίες του είδους δίνεται ένας αγώνας, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι, ενώ η απώλεια εσόδων της επιχείρησης έρχεται σε… δεύτερη μοίρα, όπως τονίζει, με την ασφάλεια να είναι σε πρώτο πλάνο.

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης1 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίαςO Ρόμπερτ και η Αθηνά στην είσοδο του Δημαρχείου της Αθήνας – Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης2 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης3 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίαςΟ Ρόμπερτ και η Αθηνά ποζάρουν στα σκαλιά του Δημαρχείου – Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης4 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης5 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης6 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης7 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας

Ο Ρόμπερτ και η Αθηνά ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου – Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης8 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης9 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης10 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίαςΟμαδική φωτογραφία με αποστάσεις ασφαλείας απο τον Αχιλλέα την Ειρήνη και τους κουμπάρους τους – Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης11 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης12 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας- Πηγή: CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης13 of 18

18 Photos: Κορωνοϊός – Αθήνα: Γάμοι εν καιρώ πανδημίας-

Πηγή: CNN Greece

Back to top button
Close