MUST Read

Αυτή είναι η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού στον Τύρναβο

Μια πανέμορφη νεαρή Τυρναβίτισσα με βασιλικό μάλιστα όνομα είναι η φετινή βασίλισσα του Τυρναβίτικου καρναβαλιού.  Ο λόγος για την Αννα Μαρία Γκαρλέμου η οποία φιλοδοξεί με την παρουσία της ως βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού να συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη και εδραίωση σαν κορυφαίου αποκριάτικου γεγονότος της κεντρικής Ελλάδας.

Η νεαρή που δεν κρύβει την αγάπη της για τα άλογα έχει σπουδάσει τεχνικός φαρμάκων και καλλυντικών και θεωρεί μεγάλη τιμή την επιλογή της και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και με το παραπάνω στο ρόλο της.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια πανέμορφη Τυρναβίτισσα είναι η φετινή βασίλισσα στο Τυρναβίτικο καρναβάλι (φωτό)Μια πανέμορφη Τυρναβίτισσα είναι η φετινή βασίλισσα στο Τυρναβίτικο καρναβάλι (φωτό)Μια πανέμορφη Τυρναβίτισσα είναι η φετινή βασίλισσα στο Τυρναβίτικο καρναβάλι (φωτό)Μια πανέμορφη Τυρναβίτισσα είναι η φετινή βασίλισσα στο Τυρναβίτικο καρναβάλι (φωτό)

Back to top button
Close
Close