Τρίκαλα

Από 20 Ιουλίου το πενθήμερο στα εμπορικά των Τρικάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε να προτείνει την τροποποίηση του πενθημέρου για το Καλοκαίρι του 2020 εκφράζοντας την επιθυμία των περισσότερων συναδέλφων

Από το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου θα τεθεί σε εφαρμογή το πενθήμερο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τα μέλη σχετικά με το προτεινόμενο θερινό ωράριο πενθημέρου του 2020.

Όπως αναφέρεται στη σχετική επιστολή από τον Μάιο του 2020 τίποτα δεν είναι πια ίδιο. Οι επιπτώσεις της πανδημίας που έπληξε τη χώρα είναι πρωτοφανείς και τις βιώνουμε όλοι μας. Παράλληλα, η προσωπική μας ζωή προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Ο φόβος για το «αύριο» και η αναβλητικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κάθε οικογενειακού προγραμματισμού.

Σε αυτή τη λογική ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε να προτείνει την τροποποίηση του πενθημέρου για το Καλοκαίρι του 2020 εκφράζοντας την επιθυμία των περισσότερων συναδέλφων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών και θεωρούμε πως το προτεινόμενο θερινό ωράριο προσαρμόζεται πλήρως στις σημερινές ανάγκες της αγοράς αλλά και των συναδέλφων.

Έτσι, η προτεινόμενη εφαρμογή του ωραρίου του πενθημέρου ξεκινά από την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

Συνεπώς, από το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 έως και το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 (5 εβδομάδες) προτείνεται στους εμπόρους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου των εμπόρων τα καταστήματα προτείνεται να λειτουργούν:

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 08.00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και από τις 18:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.

Τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργούν από 08.00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Back to top button
Close
Close