Ελλάδα

Απόβαση Ρώσων κροίσων για σκοποβολή στα Γιάννενα

Απόβαση Ρώσων μεγιστάνων σε λίγες μέρες στα Γιάννινα προκειμένου να συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 του μήνα με διοργανωτή τον όμιλο Ο.Π.Σ.Ι BUDO. Οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και αποτελούν πλέον πόλο έλξης για κορυφαίους αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου.Ανάμεσα στους πάμπλουτους λάτρεις της σκοποβολής που θα επισκεφτούν τη χώρα μας είναι ο Igor Altushkin, ο οποίος, σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes», είναι ένας από τους πλουσιότερους Ρώσους επιχειρηματίες, με περιουσία 1.500.000.000 δολαρίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Igor Altushkin και η παρέα του, που αποτελείται από τον επίσης δισεκατομμυριούχο και διευθυντικό στέλεχος τράπεζας Ilya Gubin και τους πλούσιους αθλητές του ρωσικού σκοπευτικού ομίλου Αρχάγγελος Μιχαήλ (Archangel Michael), θα φτάσουν με ιδιωτικά λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και θα κινηθούν με όλα τα μέτρα ασφάλειας.Ο Πούτιν και η «Βασίλισσα» Το όνομα του Igor Altushkin, εκτός από τους επιχειρηματικούς κύκλους, απασχόλησε και τον κόσμο της showbiz, αφού ο μεγιστάνας αγόρασε πριν από λίγα χρόνια ένα από σπίτια που έβγαλε προς πώληση στο Λονδίνο η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα (φωτό δεξιά)! Είναι μάλιστα φίλος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτό αριστερά) και έχει βραβευτεί πολλές φορές από το ρωσικό κράτος για τις επιδόσεις του στον αθλητισμό και την προσφορά του στο υπουργείο Αμυνας, το ρωσικό ναυτικό και τον στρατό, το υπουργείο Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ορθόδοξη πίστη είναι στοιχείο που συγκινεί όλα τα μέλη της ομάδας.Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι μεγιστάνες θα επισκεφτούν τα Ιωάννινα.Είχαν βρεθεί στην πόλη το 2015 όταν έλαβαν μέρος σε διεθνείς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του σκοπευτικού ομίλου ΟΠΣΙ BUDO στο χωριό Πέραμα.

Τότε περιηγήθηκαν στα Γιάννινα, θαύμασαν τη λίμνη και ενημερώθηκαν για την ιστορία των Ιωαννίνων.

Η ομάδα των Ρώσων σκοπευτών προέρχεται από το Εκατερίνεμπουργκ και εδώ και λίγα χρόνια όλοι μαζί έχουν συστήσει έναν όμιλο, ώστε να ασχολούνται με το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής και να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Οι επιδόσεις τους είναι ιδιαίτερα υψηλές κι αυτό γιατί, πέρα από το ταλέντο τους, έχουν συνεχώς κοντά τους παγκοσμίου φήμης προσωπικούς προπονητές τους.

Αυτό που τους έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση και τους φέρνει με κάθε ευκαιρία στα Γιάννινα, είναι το εξαιρετικό επίπεδο των σκοπευτικών αγώνων που διοργανώνει ο Ο.Π.Σ.Ι.BUDO.

Close