Fashion

Αλλαγή εποχής, αλλαγή μυρωδιάς. 8 δροσερά αρώματα για το φετινό καλοκαίρι

Αίσθηση φρεσκάδας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα άρωμα, κατάλληλο για να φορεθεί τους καλοκαιρινούς, ζεστούς μήνες. Οι αρωματικές δημιουργίες διάσημων οίκων που ακολουθούν προσφέρουν αυτή ακριβώς τη δροσιά και μαζί ευωδίες που κινούνται μεταξύ ξύλινων, υδάτινων και ανατολίτικων νοτών.

Acqua di Parma – Cipresso di Toscana

8 δροσερά αρώματα για το φετινό καλοκαίριAνοίγει με δροσερό γλυκάνισο και έλεμι, που φωτίζονται από τις σπινθηροβόλες νότες του πορτοκαλιού και του πτι-γκρέιν, τα οποία μας εισάγουν σε μια πράσινη αρωματική καρδιά από φασκόμηλο και λεβάντα, ενώ οι ξυλώδεις βαλσαμικές νότες βάσης κυπαρισσιού και πεύκου ανακαλούν στη μνήμη τη σιωπή της φύσης και ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας.

Aesop – Tacit Eau de Parfum

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και κιτρώδες unisex άρωμα με νότες κορυφής από εσπεριδοειδή, μεσαία νότα βασιλικού και νότες βάσης από βέτιβερ και γαρίφαλο.

 

 

 

Jo Malone – Myrrh And Tonka Cologne Intense

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικο unisex άρωμα με νότα κορυφής λεβάντα, μεσαία νότα μύρο, νότες βάσης βανίλια, σπόρο Τόνκα και αμύγδαλο.

 

 

 

Issey Miyake – L’Eau d’Issey Pour Homme Eau de Toilette

ΑΡΩΜΑΤΑΥδάτινο και φρουτώδες, το L’Eau D’Issey βγήκε στην αγορά το 1994 από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier. Η δροσιά και η φρεσκάδα που προσφέρει έχει παρομοιαστεί με εκείνη που νιώθεις όταν πέφτει καθαρό νερό πάνω στο δέρμα σου.

 

Tom Ford – Neroli Portofino

ΑΡΩΜΑΤΑΟ Tom Ford κατάφερε να φτιάξει ένα δροσερό και φρουτένιο άρωμα που το φοράς και μυρίζεις σαν κοσμοπολίτης που λιάζεται στην παραλία του Παράτζι. Η βάση του είναι το neroli, το αιθέριο έλαιο, που παράγεται από τον ανθό της νεραντζιάς.

 

Armani – Acqua di Gio Absolu

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και φρουτώδες άρωμα με νότες εσπεριδοειδών στην κορυφή, λεβάντα, γεράνι και δεντρολίβανο στην καρδιά και στη βάση πατσουλί, νότες ξύλων, λάβδανο και σπόρο Τόνκα.

 

 

Missoni – Pour Homme

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και κιτρώδες άρωμα με νότες κορυφής λεμόνι, γκρέιπ φρουτ και λεβάντα, μεσαίες νότε από τζίντζερ, γιασεμί και μήλο και νότες βάσης από δρυ, σανδαλόξυλο, σημύδα, πατσουλί και μόσχο.

 

 

Givenchy – Gentleman

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και φρουτώδες άρωμα με νότες κορυφής αχλάδι, κάρδαμο και ανανά, μεσαίες νότες λεβάντα, ίριδα και γεράνι και νότες βάσης πατσουλί, δέρμα και φλοιό μαύρης βανίλιας.

 

 

Back to top button
Close
Close