Γάμος - Βάπτιση

Αγαπητέ Γαμπρέ, ώρα να επιλέξεις τα αξεσουάρ σου και να απογειώσεις την εμφάνιση σου!

 

Ποιος είπε ότι ο γάμος είναι μόνο υπόθεση της  νύφης;

Την παράσταση μπορεί να κλέψει και ο γαμπρός με το στυλ του. Κάντε την εμφάνιση σας να ξεχωρίζει μα φυσικά με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που πάντα κάνουν τη διαφορά και δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνιση. Αφού έχετε επιλέξει το γαμπριάτικο κουστούμι ήρθε η ώρα να επιλέξετε και τα αξεσουάρ σας αγαπητοί γαμπροί.

Γραβάτα ή παπιγιόν ? Το πιο σύνηθες είναι οι γαμπροί να επιλέγουν γραβάτα να φορέσουν στη γαμήλια τελετή, τα σχέδια είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ενθουσιάσει και να τη φορέσετε με στυλ. Συνήθως η επιλογή γίνεται χρωματικά να κάνει αντίθεση με το κουστούμι αλλά και να δένει αρμονικά με την συνολική εικόνα. Κλασσικό αλλά και μοντέρνο θεωρείται το παπιγιόν. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα comeback του παπιγιόν με μοντέρνες εκδοχές που φαίνεται να το προτιμούν οι γαμπροί όλο και περισσότερο. Αν θέλετε να είστε εκκεντρικός γαμπρός μπορείτε να επιλέξετε ξύλινο παπιγιόν ή διακοσμημένο με παράξενα υλικά όπως φτερά. Αν επιλέξετε να φορέσετε γραβάτα τότε θα μπορούσατε να φορέσετε κλιπ γραβάτας σε χρυσό ή ασημί.

Τα μανικετόκουμπα είναι μια λεπτομέρεια στην ανδρική εμφάνιση που δίνει μια κλάση και ένα στυλ με την διακριτικότητα του. Και σε αυτό το αξεσουάρ μπορείτε βρείτε πολλές επιλογές καθώς μπορείτε να βρείτε μανικετόκουμπα με τα αρχικά σας , πιο κλασσικά σχέδια αλλά και μοντέρνα με σχέδια ζάρι, το σήμα του μπατμαν και άλλων ηρώων, ποδοσφαιρική μπάλα ή μουσική νότα και άλλα πολλά.

Τι πιο ωραίο  με το γαμπριάτικο κουστούμι σας να φοράτε ένα ξεχωριστό ρολόι. Είναι το αξεσουάρ – κόσμημα του άντρα που δίνει ένα κύρος και ένα στυλ ακόμα και στην καθημερινότητα του. Αφήστε στην άκρη το ρολόι σας με τα πλαστικό λουράκι για εκείνη τη μέρα και φορέστε ένα με δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ και απογειώστε την εικόνα σας.

Τιράντες ή ζώνη ? Έχουν την ίδια χρήση γι’ αυτό και θα πρέπει να φορέσετε ένα από τα δύο. Η ζώνη πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια σας αλλά και σαν υλικό. Καλό είναι  να τα αγοράσετε μαζί αυτά τα δύο για να μπορέσετε να κάνετε εύκολα το συνδυασμό. Οι τιράντες δίνουν ένα πιο ιδιαίτερο στυλ στο γαμπρό και ίσως πιο ανέμελο. Έχουν μια vintage διάθεση που μπορείτε άνετα να είστε ένας εναλλακτικός γαμπρός με τιράντες. Πολύ γαμπροί επιλέγουν να αλλάζουν look για τη γαμήλια δεξίωση και να εμφανίζονται εκεί με τιράντες για να είναι πιο άνετοι.

Το Pochette, είναι το μαντηλάκι που μπαίνει στο τσεπάκι του σακακιού. Θα πρέπει να μην είναι ίδιο σχέδιο με τη γραβάτα σας, αλλά να δένουν χρωματικά . Καλό θα ήταν να βρείτε βιντεάκια για το σωστό δίπλωμα του γιατί εκεί κρύβεται όλο το στυλ του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γαμπροί βγάζουν όλη τη «στιλιστική αναρχία» τους στις κάλτσες που θα επιλέξουν για τη γαμπριάτικη εμφάνιση τους. Πολλές φορές γκρινιάζουν για όλο το τυπικό στυλ που καλούνται να ακολουθήσουν ως γαμπροί  αλλά υπάρχει η «παρηγοριά» της κάλτσας. Κάλτσες με πουά σε έντονα χρώματα, με μεγάλα καρό , με ρίγες μέχρι και με σούπερ ήρωες έχουμε δει να φοράνε και συνήθως ακολουθεί και όλη η αντροπαρέα για συμπαράσταση. Πάντως το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό και ξεχωριστό οπότε τολμήστε το.

Αν παντρεύεστε πλάι στο κύμα τότε μόνο μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο άνετο σε παπούτσι, αλλιώς θα πρέπει να φροντίσετε να βρείτε κάτι διαχρονικό, κομψό και άνετο για να ολοκληρώσετε την γαμπριάτικη εμφάνιση σας.

Τέλος, ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αξεσουάρ για τους γαμπρούς είναι και το καπέλο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες γιατί μην ξεχνάτε ότι πριν μπείτε στην εκκλησία θα πρέπει να το αποχωριστείτε, από σεβασμό στο χώρο που βρίσκεστε αλλά και γιατί θα πρέπει να έχετε τα στέφανα στο κεφάλι σας. Από την άλλη όμως, ένας θεματικός γάμος, από μια άλλη εποχή , το καπέλο θα σας δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ και  το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες θα είναι μοναδικό .

Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με το αγαπημένο σας άρωμα και το καλύτερο χαμόγελο σας !

Μαριάννα Μαγουλά

Close