Γάμος - Βάπτιση

 Ένας γάμος το χειμώνα σε μια ονειρεμένη λίμνη με χιόνι.

Ένας γάμος το χειμώνα σε μια ονειρεμένη λίμνη με χιόνι. Όσο και αν αυτό ακούγεται σαν μία σκηνή από παραμύθι… αλήθεια… είναι ένας πραγματικός γάμος. Η αγάπη του ζευγαριού είναι ολοφάνερη σε κάθε φωτογραφία. Η απολύτως αγαπημένη μου φωτογραφία (πέρα από τις μαγευτικές εικόνες των νεόνυμφων στα χιόνια) είναι εκείνη που η νύφη βλέπει την ημέρα του γάμου της για πρώτη φορά τον αγαπημένο της… τόσο δυνατή, όσες φορές και αν τη δω… με συγκινεί.

Captured brilliantly by George Pahountis

γαμος-το-χειμωνα (1)
φωτογραφιες-νυφης-χιονια
χειμωνιατικος-γαμος (1)
φωτογραφηση-στα-χιονια

Ο γαμπρός μοιράστηκε μαζί μας: “Δεν άργησα να την ερωτευτώ…. Η ομορφιά της… ασύγκριτη. Η καρδιά της… τόσο αγνή. Είναι η γυναίκα που είμαι ερωτευμένος μαζί της κάθε μέρα από τη στιγμή που γνωριστήκαμε. Έχει τόσο αγάπη να δώσει. Η χαρά της είναι μεταδοτική. Με στηρίζει απίστευτα. Δεν έχει περάσει μία μέρα από τότε που είμαστε μαζί που να μην με έχει κάνει να χαμογελάσω”.

γαμος-με-χιονι
next-day-session-snow
next-day-session-snow (2)
winter-wedding (3)

Η νύφη μας είπε: “Γνωριστήκαμε στο Los Angeles. Ερωτευτήκαμε σχεδόν αμέσως και μετά από λίγο καιρό μετακομίσαμε στο Sacramento όπου και μένουμε. Μετά από δυόμιση χρόνια, ο Cameron μου έκανε πρόταση γάμου σε ένα μας ταξίδι στο Μεξικό. Ηταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα και αμέσως αποφασίσαμε να παντρευτούμε μέσα στον επόμενο χρόνο!”

φωτογραφιες-γαμου
χρυσα-νυφικα-πεδιλα
νυφικο-χειμωνιατικος-γαμος
https://www.love4weddings.gr/lake-winter-wedding

Close