Τρίκαλα

Ένας Ασπροποταμίτης, υποψήφιος για τον δήμο Τρικκαίων

Την ψήφο των συμπολιτών του διεκδικεί δυναμικά ο Άγγελος Γιαννίτσης, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στον δήμο Τρικκαίων.  Ιδιαίτερα δυναμικός και αποτελεσματικός στην άσκηση των καθηκόντων του, αλλά και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ευελπιστεί να του δοθεί η δυνατότητα να προσφέρει στα κοινά με στόχο σύμφωνα με τον ίδιο “να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του του δήμου”.

Η αγάπη του για τον τόπο του και τους ανθρώπους του, με την πλήρη συνεργασία όλων των δυνάμεων της περιοχής – όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει  πιστεύει ότι θα αποτελέσει τον καλύτερο άξονα πάνω στον οποίο θα μπορέσει να κινηθεί για το καλό του Δήμου Τρικκαίων αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Τίποτα δεν αλλάζει, αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι!   Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, με πρωτοπορία σε πολλούς τομείς και συνεχή ανάπτυξη μέσω της ορθής χρήσης της τεχνολογίας. Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και ειδικότερα οι νέοι αυτού του τόπου!  Με υπευθυνότητα, σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στους δημότες των Τρικάλων, θέτω υποψηφιότητα ως Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου.  Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία και έχοντας αντιμετωπίσει αντίστοιχες προκλήσεις που προέκυψαν, επιθυμώ να συμβάλω με νέες ιδέες για ένα ακόμη καλύτερο βιοτικό επίπεδο όλων των συμπολιτών μου. Σας καλώ με την ψήφο σας να στηρίξετε την προσπάθειά μου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της πόλης μας και του Δήμου μας! Επανεκκίνηση Τώρα – Τα Τρίκαλα μπροστά!

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα με καταγωγή από τη Τζούρτζια Ασπροποτάμου. Αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων το 2004 και κατατάχθηκε στη σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης. Από το 2006 έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Αθήνας όπως Άμεση Δράση/Ομάδα “Ζ“, Αντιτρομοκρατική, Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων. Το 2014 προήχθει, κατόπιν εξετάσεων, στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων κεντρικής Ελλάδας της Ε-65

 

Back to top button
Close
Close