Γάμος - Βάπτιση

Άρωμα Νύφης… Απλή υπόθεση ή όχι;

 

Η αίσθηση της οσμής για πολλούς ανθρώπους είναι εξίσου σημαντική και δυνατή όσο της γεύσης και τις ακοής . Συνήθως μια μυρωδιά συνδέεται άμεσα με κάποια ανάμνηση.  Η ημέρα του γάμου σας  σίγουρα είναι μια μέρα που θα θέλατε να μην ξεχάσετε ποτέ και να έχετε από εκείνη τη μέρα τις πιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις.

Επιλέξτε ένα άρωμα για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας που θα σας ταξιδεύει σε μια όμορφη ανάμνηση.  Το νυφικό σας άρωμα θα πρέπει να το επιλέξετε με προσοχή καθώς  και τη μέρα του γάμου σας θα πρέπει να νιώθετε όμορφα με την μυρωδιά που θα σας αγκαλιάζει αλλά και να είναι ένα άρωμα που θα χαρακτηρίζει τη μέρα αυτή.

Για παράδειγμα μπορεί να είναι ένα άρωμα που να συνδέεται με την εποχή που γίνεται ο γάμος σας. Αν είναι άνοιξη ένα λουλουδένιο γλυκό άρωμα , αν είναι καλοκαίρι ένα φρέσκο άρωμα με γλυκές νότες λουλουδιών , για χειμώνα μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο αισθησιακό άρωμα με δυνατές νότες λουλουδιών και μπαχαρικών.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για το νυφικό σας άρωμα , μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να βρείτε και να γίνει το δικό σας άρωμα για εκείνη τη ξεχωριστή μέρα.  Μια άλλη πρόταση είναι να επισκεφθείτε ένα αρωματοπωλείο που θα μπορείτε  να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό άρωμα με το δικό σας χαρακτήρα , με στοιχεία που θα επιλέξετε εσείς η ίδια, τα αγαπημένα σας λουλούδια  και αιθέρια έλαια.

Λίγες σταγόνες από το νυφικό σας άρωμα είναι αρκετές για  να σας ταξιδεύουν στη πιο ξεχωριστή μέρα σας.  Κρατήστε  τις πιο γλυκές αναμνήσεις σας σε ένα μικρό και ξεχωριστό μπουκαλάκι που μέχρι και ο σύζυγος σας θα θυμάται .

Μαριάννα Μαγουλά

 

 

 

Close