Fashion

Άνοιξη 2020: Αναρωτιέσαι τι να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ; Ιδού!

Η Άνοιξη έφτασε παρά τα όσα συμβαίνουν, προετοιμάσου λοιπόν με τα κατάλληλα γυναικεία ρούχα και κάνε το look σου να ξεχωρίζει! Άραγε, από πού να αρχίσουμε; Θα βρεις μοδάτες μπλούζες και μπουστάκια σε φανταχτερά χρώματα, ανοιξιάτικα loafers και πέδιλα, αέρινα φορέματα, πλισέ φούστες και ο κατάλογος φυσικά δε σταματά εδώ!

Αναρωτιέσαι τι να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου για την Άνοιξη; Ιδού!

#1. Loafers: Τα ανοιξιάτικα παπούτσια που μοιράζουν στυλ!

Κατά την Ανοιξιάτικη σεζόν, οι μπότες και κάθε λογής μποτάκι απορρίπτονται στιλιστικά λόγω εποχής και τη θέση τους παίρνουν πιο ανοιχτά γυναικεία παπούτσια, όπως τα αγαπημένα μας loafers! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, χαμηλό παπούτσι, το οποίο θα σου χαρίσει κομψές και στιλάτες εμφανίσεις!

Άνοιξη 2020 - Παπούτσια και Φούστα
Στη συλλογή θα βρεις τα ANASTASIA BLACK LOAFERS σε μαύρο και τα ANASTASIA WHITE LOAFERS σε λευκό χρώμα με τη χαρακτηριστική χρυσή αγκράφα στο κουντεπιέ. Μη διστάσεις να τα συνδυάσεις σε απλά ντυσίματα με τζινάκι και φούτερ ή σε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση με παντελόνι και blazer! Θα τα τολμήσεις; Πάντως, είναι απολύτως ταιριαστά και στις δυο περιπτώσεις!

#2. Jacket ή blazer: Ανάλαφρα πανωφόρια σε παστέλ αποχρώσεις!

Η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει και τα πολύ ζεστά μπουφάν δε θα μας είναι πλέον απαραίτητα! Οπότε, με ανάλαφρα πανωφόρια, τύπου denim ή leather jackets και blazers μπορείς να ξεπεράσεις αυτό το ανάλαφρο αεράκι της Άνοιξης και να καταπολεμήσεις τυχόν λίγη δροσιά κατά τις βραδινές ώρες!

Να πούμε, βέβαια, ότι φέτος τα παστέλ είναι στην κορυφή κι έτσι η συλλογή μας είναι γεμάτη ροζ, μέντα, γαλάζιο! Να είσαι προετοιμασμένη, λοιπόν για «sweet» εμφανίσεις!

Σου προτείνουμε να επιλέξεις το HEIDI PINK OVERSIZED JEAN JACKET σε μια casual και πολύ girly εμφάνιση! Είναι ένα oversized jacket, αρκετά στιλάτο, το οποίο δε θα δυσκολευτείς να συνδυάσεις με αποχρώσεις του μπεζ ή του λευκού!

Σε δερμάτινο πανωφόρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μοναδικό DELILAH MINT LEATHERET JACKET, το οποίο σκοπεύει να σε ξελογιάσει με το ανάγλυφο κροκό και την πρωτόγνωρη απόχρωση της μέντας! Θα ενδώσεις;

Βέβαια, για εσένα, που φοράς συχνά blazers και αυτό το ανδρόγυνο στυλ σου ταιριάζει απόλυτα, το CINDERELLA LIGHT BLUE BLAZER σε περιμένει με ανυπομονησία! Τόσο φωτεινό, εκθαμβωτικό γαλάζιο σακάκι με κουμπιά και ζώνη! Θα το λατρέψεις!

Άνοιξη 2020 - Blazer και Φόρεμα

#3. Φόρεμα: Ένα αέρινο φόρεμα με μακρύ μανίκι είναι απαραίτητο!

Για την σεζόν Άνοιξη 2020 που πλησιάζει, σου προτείνουμε να έχεις στη ντουλάπα σου ένα ή και περισσότερα αέρινα φορέματα, κατά προτίμηση με μακρύ μανίκι –γιατί ακόμα έχει μια δροσιά, δεν είναι καλοκαίρι- τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια επίσημη εμφάνιση και όχι μόνο!

Έχουμε ξεχωρίσει το PETUNIA LILLAC DRESS! Αυτή η λιλά απόχρωση είναι τόσο μοντέρνα και γλυκιά, ώστε να μη σου αφήνει και πολλά περιθώρια! Απόκτησε το, λοιπόν! Πάντως, αν κινείσαι σε πιο safe αποχρώσεις, προς το παρόν το PETUNIA OLIVE DRESS σε λαδί είναι διαθέσιμο και σε περιμένει!

#4. Mini φούστα: Πλισέ και μίνι, χαμός θα γίνει!

Μέχρι τώρα είχαμε δει πλισέ φούστα σε midi γραμμή και η αλήθεια είναι ότι, φορέθηκε πολύ με απόλυτη επιτυχία! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το πλισέ σχέδιο σε mini φούστα! Τσέκαρε την CANAVERAL MINI SKIRT WITH BELT BAG στη ανοιξιάτικη συλλογή μας και διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει! Μπεζ, πετρόλ ή πορτοκαλί;

Άνοιξη 2020 - Φούστα και Παντελόνια

#5. Υφασμάτινο παντελόνι: Ιδανικό για τη σεζόν Άνοιξη 2020!

Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι, όπως το RONI BEIGE PANTS και δε θα το μετανιώσεις! Πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού, το οποίο θα χαρείς σε πολλά διαφορετικά outfit!

Συνδύασε το με λευκό πουκάμισο ή με μια floral μπλούζα, φόρεσε το από sneakers μέχρι πέδιλο, πρόσθεσε του blazer σε ίδια απόχρωση ή ένα ανάλαφρο leather jacket! Αυτό το παντελόνι είναι ξεκάθαρα ιδανικό για την Άνοιξη!

Βέβαια, αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά, το RONI MINT PANTS στην υπέροχη απόχρωση της μέντας, θα σε βοηθήσει να πετύχεις μια στιλάτη και κομψή εμφάνιση! Συνδύασε το με αποχρώσεις του μπεζ ή του λευκού, καθώς δείχνουν απόλυτα ταιριαστές.

Κι αν θέλεις κάτι εντελώς εντυπωσιακό, δεν έχεις παρά να βρεις ένα σακάκι στην ίδια απόχρωση, ολοκληρώνοντας ένα εξαιρετικό total mint σύνολο, που δε θα περάσει απαρατήρητο!

Αυτές ήταν οι αγαπημένες μας νέες παραλαβές! Εσύ αποφάσισες τελικά ποια γυναικεία ρούχα και παπούτσια θα αποκτήσεις για να υποδεχτείς την ανοιξιάτικη σεζόν; Μπες από σήμερα στο ανανεωμένο site του sense-shop και αναζήτησε floral πουκάμισα, αέρινες γραμμές, ανοιξιάτικα παντελόνια, φορέματα, ανάλαφρα jackets και καθετί που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες!

www.sense-shop.gr

 

Back to top button
Close
Close