Επιχειρείν

Άνοιξε τις πύλες της η νέα ολοκληρωμένη έκθεση showroom – exalco από την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου EXALCO SA

 

Σε έναν αν μη, τι άλλο, εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο χώρο, η EXALCO SA παρουσιάζει προϊόντα που εστιάζουν σε λύσεις ανακαίνισης, οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας, σε μία περίοδο που σημειώνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα στους συγκεκριμένους τομείς, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αναφορικά με τις ξενοδοχειακές μονάδες έχει διαπιστωθεί αύξηση των εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης.

Μέσα στο νέο εκθεσιακό χώρο μπορεί κάποιος να βρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις καθώς και μία νέα δυναμική προοπτική, στηριζόμενη σε νέες πρακτικές και τεχνολογίες, σύγχρονης σχεδίασης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, προγραμματίζεται μία σειρά επισκέψεων και παρουσιάσεων που στόχο έχουν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου και απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές και γενικά όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ανακαίνισης.

Σήμερα έλαβε χώρα το grand opening παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου και πρωταγωνιστή της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, κ. Αντώνη Σρόιτερ, όπου παρουσιάστηκαν case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων, κτηρίων και μελετών ενεργειακών αποδόσεων.

Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο χώρο της έκθεσης.

 

Close