ΕπιχειρείνΤοπικά

Άνοιγμα στον διεθνή ανταγωνισμό από την Τρικαλινή Tasoulas Peppers

Σχεδόν με 300 ελληνικές συμμετοχές, είτε αυτόνομες, είτε μέσω των συλλογικών περιπτέρων που στήνουν οι Περιφέρειες και το Enterprise Greece, br;isketai  αυτήν την εβδομάδα η Ελλάδα στην Anuga, στην Κολωνία. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, που τα χρόνια της κρίσης αποτέλεσε εφαλτήριο εξωστρέφειας για την ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Εξάλλου, μέσα σε 100 χρόνια η διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών απέδειξε όχι μόνο την αντοχή της στο χώρο, αλλά και την αξία της ως παγκόσμια πλατφόρμα παρουσίασης της τελευταίας λέξης στη βιομηχανία τροφίμων

Η ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ANUGA 2019

Η Tρικαλινή εταιρεία Τασούλας ΕΠΕ συμμετέχει και φέτος στην διεθνή έκθεση τροφίμων, Anuga 2019, που διεξάγεται  στην Κολωνία της Γερμανίας. Στα πλαίσια της έκθεσης ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος. Τασουλας Θεόδωρος και οι συνεργάτες του έχουν την ευκαιρία να προτείνουν νέα προϊόντα σε ήδη υπάρχοντες και νέους υποψήφιους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η προέλευση του προϊόντος μας από τις καλλιέργειες στα χώματα της Τρικαλινής γης  είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα τονίζουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας οι οποίοι  έχουν εκτεθεί εδώ και χρόνια  στον παγκόσμιο ανταγωνισμό και χάρη σε μια μεγάλη επένδυση  είναι σε θέση να ανταποκρίνονται  στη ζήτηση και να καλύψουν παραγγελίες από το εξωτερικό.

cz

 

Close